Home > Informatiepakket

Informatiepakket

Het Edison College, het Gymnasium Apeldoorn en de Koninklijke Scholengemeenschap vallen onder de Stichting AVOO. De drie scholen verschillen van elkaar, maar delen uitdrukkelijk dezelfde kernwaarden, de liefde voor onderwijs en kinderen. Wij verwachten veel van docenten en oop’ers die op onze scholen werken. In ruil daarvoor bieden wij medewerkers alle kansen om te werken aan hun eigen ontwikkeling. Voor ons maken mensen samen de school.

Wij zoeken professionals
Vind jij het belangrijk in je vak en als professional te groeien? Ben je op zoek hoe het beter kan voor de leerling en het onderwijs? En voel je je zelf verantwoordelijk voor je professionele ontwikkeling? Dan zul jij je bij ons thuis voelen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Stichting AVOO kent een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer een pensioenregeling, betaald ouderschapsverlof, studie- en reiskostenvergoedingen, eindejaarsuitkering en een bijdrage in de ziektekostenverzekering. Daarnaast zijn er de ‘personal benefits’, zoals collectieve verzekeringen (o.a. voor ziektekosten), bedrijfsfitness en het fietsplan. De CAO-VO is van toepassing.

Hieronder vindt u een informatiepakket met aanvullende informatie over Stichting AVOO: