Home > Schoolgids > Informatie voor ouders > Stichting Leergeld Apeldoorn

Stichting Leergeld Apeldoorn

dinsdag 7 juli 2020

De Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst wil ervoor zorgen dat kinderen uit gezinnen die het financieel wat minder ruim hebben, kunnen meegaan met schoolexcursies en schoolkampen. Deze buitenschoolse activiteiten (sport, dans, creatieve vorming, enz.) worden door de Stichting Leergeld geheel of gedeeltelijk bekostigd. De Stichting Leergeld helpt gezinnen uit de gemeente Apeldoorn en Voorst als het inkomen van de ouder(s) onder de 120% van het bijstandsniveau ligt en als het gaat om kinderen van 4 tot 18 jaar.

Contact
Op werkdagen is Stichting Leergeld telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer 085-047 17 74. Daarnaast is er dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur een inloopspreekuur. Stichting Leergeld is te bezoeken in de bibliotheek junior (in de kelder) aan de Vosselmanstraat 299 te Apeldoorn.

leergeldapeldoornvoorst@live.nl
www.leergeldapeldoornvoorst.nl

Via de gemeente Apeldoorn kunt u via Samen 055 ook ondersteuning krijgen bij financiële vragen en problemen

Voor de studiekosten kan de ouder/voogd van de scholier – naast kinderbijslag – in veel gevallen een tegemoetkoming aanvragen bij de Informatie Beheer Groep. Alle informatie hierover kunt u vinden op www.duo.nl.